Snabbfakta

img


Välkommen hit till mig, Ankie [38].

Förutom en del privata och mer eller mindre minnesvärda händelser i mitt liv, skriver jag om nyheter, trender och vackra ting inom mode, inredning och hudvård. Här finns en hel del tips på presenter och roliga saker att ge bort bland annat. Jag skriver bara om sådant jag själv tycker är fint eller intressant och kommer inte att nämna några produkter som jag inte skulle vilja äga själv – eller som jag tycker är fult.

Jag är en spontan och glad tjej med en aningen sjuk & rå humor. Är du extremt känslig för snusk, ironi och sarkasm eller känner du dig helt humorbefriad – så kanske du rentav bör undvika att läsa här..;-)

Jag gillar att lyssna på musik, utöva yoga, diska, sova länge, dricka vin, shoppa, se actionfilm, fixa med hemsidor, designa/tillverka mina egna smycken och att köra bil. Är beroende av choklad, skumbad och onlinespelet Betapet, besatt av bullar med gult i mitten och post-it-lappar. Har funnits online sedan våren -97. Arbetar sedan 13 år tillbaka på ett förlag som admin.

Bor just nu i Linnéstaden i Göteborg tillsammans med Hanna [15], lilla Emma [1] och min man Gunnar [42] som är en söt farbror…haha. Vi flyttade till vår fina bostadsrätt i Maj 2008 och trots att vi trivts så bra här så skall vi snart flytta. Det blir till ett härligt hus i Lerum/Floda och vi ser nu fram emot att hamna där istället :-)

Några personliga egenskaper:

♥ Spontan
♥ Glad
♥ Småtokig
♥ Pärlberoende
♥ Besatt
♥ Lättsam
♥ Nyfiken
♥ Optimistisk
♥ Ärlig
♥ Otålig
♥ Envis
♥ Pedantisk
♥ Bekväm
♥ Retsticka

Saker jag helst bloggar om:

♥ Kläder
♥ Accessoarer
♥ Hudvård

Detaljer jag gillar:

♥ Rosetter
♥ Volanger
♥ Spets
♥ Hjärtan

Favoritfärg:

♥ Svart

Heart
Ha en fortsatt fin dag! Och puss & kram på er allihopa.

Signatur

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: