Nöjesliv Göteborg / Puta madre


20130906-154232.jpg   
Vi var ute i helgen, min man och jag. Vi hade ordnat barnvakt därhemma och tog pendeltåget in till Göteborg city, för att ta några öl i solen och kanske äta något gott. Bara vi två. För ovanlighetens skull. Vet inte när det hände senast ;-)

Kvällen blev i alla fall mycket lyckad och det var riktigt skönt att komma ut en helkväll sådär ensamma. Utan att behöva tänka på matnings-tider och bajs-blöjor där hemma ;-)
 

gunnar   
Vädret var kanonfint (kanske sommarens sista fina dag?) och vi njöt av en svalkande öl på Clarion Hotel Post’s uteplats först. Mycket kostymnissar där och personalen var lite lätt dryg. Vi hade svårt att ens hitta till baren och väl där fick vi vänta jättelänge på att beställa. Men sedan gick vi vidare till Berså bar. Där tog vi en nachostallrik och en bärs till. Där var det dock inte så livat numera. Ett gäng (redan apfulla) grabbar satt vid ett långbord och skränade och rökte, trots att rökning var förbjuden där. Halvkass service och tillbehören till nachosen smakade inte rätt. Nä, det var klart bättre där förr, konstaterade vi båda två. Så sedan ville vi gå vidare till ytterligare ett annat ställe…
 
…och det blev då en pub/restaurang som vi hört mycket gott om. Puta madre (en hyllning till den mexikanska bordellmamman) på Magasinsgatan. Och vilket ställe! Hur mysigt som helst där. Cool och mörk (lite porrig) inredning och en härlig uteterass högst upp. Jättetrevlig personal. Det var mycket folk där, så det tog ett litet tag att beställa in våra mexikanska drinkar. Men det var väl värt väntan. Några jag kan rekommendera är tequila-drinkarna ”Wake me up in Acapulco” och ”Silk stocking”, som för övrigt serverades med kolsyre-is. Lite lätt spejsigt. De var i alla fall supergoda och söta. Stämningen var på topp därinne och folk köade för att kunna komma in. Verkar otroligt populärt att hänga där. Så ni som ännu inte besökt detta underbara ställe, gå genast dit! Rekommenderas varmt! Här följer några interiörbilder.
 

pm1     
pm2
     pm3    
pm4
     pm5  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: