Igår var vi på SPA igen


20130822-011343.jpg

Den här gången valde jag och min man Bokenäs SPA i Bohuslän, nära Lysekil. Underbart ställe. Härlig natur med havet precis intill. Bryggor, utebastu och klippor fanns det att vandra ut på. SPA-anläggningen var superfräsch och personalen jättetrevlig. Där fanns panoramabastu, bubbelpool, stort soldäck, vanlig pool, relaxrum, restaurang, behandlingsrum och i loungen serverades det gratis bubbelvatten och färsk frukt. Samt alkoholhaltiga drycker, om man så önskade.
Vid incheckningen fick vi gratisprodukter till ett värde av ca 400 kronor var. Egentligen ingick det bara hälften av dem i vårt boendepaket, men vi fick dubbla uppsättningar tack vare generös personal. Mycket uppskattat. Det räckte gott och väl och blev över att ta med hem.
Vi kom dit lagom till att eftermiddagsthéet serverades med smörgåsar och goda kakor. Annat som ingick i vårt paket var en trerättersmiddag (vin-paket köpte man separat) och frukost såklart. All mat var god och vällagad.
Rummet vi bodde i hade fin havsutsikt (alla rum har det där) och var en 44 kvm stor lägenhet med plats för fyra i två sovrum egentligen. Standarden där var mest som en sommarstuga och inte nytt, men det var rent. Och det fanns TV och balkong och sängarna var sköna.
Vi tog inga massagebehandlingar denna gång, vi tyckte att det räckte med allt annat som fanns att göra där. Åkte hem dagen efter (då vi SPA’at ytterligare lite till) och då kände vi oss totalt utvilade och superfräscha. Kan verkligen rekommendera deras SPA, vi hade det jättegott där.
Och tack till vår vän Christian, som bidrog till att vi hamnade där (bröllopspresent från i vintras).

20130822-011400.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: