Älskade lintott


20130728-225101.jpg
Så här ser lillan ut idag. Hon har växt mycket i sommar. Fast hon är lång och väldigt nätt. Hennes farmor sa efter deras besök här hos oss nyligen att ”Emma är som en liten fjäril.” Hennes hår har växt mycket den senaste tiden också. Stora lockar i nacken, har hon. Snart blir det till att ha tofsar :-)
Hon springer omkring mycket nu och har verkligen älskat att bada i sin babypool och vara utomhus i vår trädgård. Känns helt ljuvligt att hon bara kan springa rakt ut i naturen här och gå lite som hon vill både på altan och gräsmatta. Hon leker med sin boll, sitter på sin hopp-ko, balanserar på kanter, plockar sten, jagar fåglar och försöker fånga vattnet i vattenspridaren.
Det var verkligen fantastiskt att flytta hit till huset. Att bo i lägenhet har sina fördelar, men det här är bara SÅ mycket bättre när man har små barn. Det finns mycket vilda djur här i omgivningarna också. Nästan varje dag kan vi förutom grannens katt och kanin även se rådjur eller stora harar. Och sånt är ju alltid roligt att titta på!

1     
2
   
3

Emma tittar på ett av sina favoritprogram på iPaden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: