Vårt bröllop / 12-12-12


img
En vecka innan familjens avresa mot Thailand, friade min sambo. Han gjorde en klassiker och gick ner på knä en kväll. Jag kom hem från en sen bio med en kompis och möttes av massor med levande ljus och utströdda rosenblad som gick i en slinga utifrån hallen och ända in till vardagsrummet. Jag följde slingan och där satt G och lilla Emma i soffan och väntade på mig, fint uppklädda. Klart man sa ”ja” liksom.Vi skålade i champagne och åt lyxiga chokladpraliner efteråt. Fint frieri! Och bra val av tidpunkt. Hela lilla familjen skulle ju vara samlad på den redan inbokade långresan och bröllopsresan var ju därmed fixad liksom! Snyggt bröllopsdatum fick man till också, 12-12-12 är ju något man lätt minns. T.o.m. min man kommer att klara det ;-)

På plats i Thailand anordnade vi en svensk bröllopsfirma som heter Travel insight. De hjälpte oss med nästan all planering, blommor, plats, ceremoni, vigselförättare, certifikat, musik, och bröllopsmeny. Det var mycket att bestämma sig för och välja emellan hela tiden. Några saker ville vi dock boka in själva, såsom fotografen från Luxurina Studio, bröllopskläder som vi lät sy upp hos skräddaren Tic på ”Kent taylors” och övernattning för bröllopsnatt samt SPA-behandlingar på lyxiga resorten Rawi Warin.

Själva vigseln hölls på stranden Khlong Nin, på ön Koh Lanta i Thailand. Fotograferingen startade innan vigseln på eftermiddagen och höll på även efter solnedgången. Man fick skriva under vigselbevis som bevittnades vid ett bord smyckat med blommor på stranden. Den sena middagen bestod av typ 10 olika rätter och serverades på en intilliggande resort i skenet från facklor och havets brus i bakgrunden. Vi hade fixat thailändsk barnvakt några timmar till Emma just under middagen, men det behövdes knappt. Emma höll sig nära oss hela tiden och var väldigt lugn.

Musik som spelades under vigseln var klassiska ”Det vackraste” av Cecilia Wennersten och ”För att du finns” av Sonja Alldén. Vi valde musiken själva. Sångare och gitarrist anordnade bröllopsfirman. De var duktiga. Sångerskan var dessutom en av Hannas lärare i den thailändska skolan.

Vi fick en helt fantastisk bröllopsdag! Ett drömbröllop!
Här kommer några foton tagna av duktige fotografen Wasana Born på Luxurina Studio.

1    2
3
4
5    6    7   8    9
10    11    12

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: