Operation viktminskningNä, nu är jag vansinnigt trött på att inte kunna ha mina kläder jag bar innan jag blev gravid! Orkar liksom inte köpa en helt ny garderob med plagg som skall passa nu igen. Jag har ju hur mycket kläder som helst – och det är tragiskt att man knappt får på sig några längre. (Använder fortfarande alla mina mamma-byxor t.ex.)

Innan jag blev gravid vägde jag 63 kg. (Jag hade gått upp lite innan.) När jag var höggravid vägde jag plötsligt 93 – alltså lade jag på mig exakt 30 kg under nio månader. Det är rätt så mycket det! Normalt kanske man ska gå upp ca 15 kg, men med båda mina flickor har jag gått upp mer än 25 kg. Ja – jag gillar god mat helt enkelt – och en hel del jag stoppade i mig var även för att minska illamåendet jag hade.

När lilla Emma föddes för två månader sedan gick jag direkt ner 8 kg, och sedan ytterligare 7 kg. Nu verkar jag dock ligga
kvar stadigt på 79. Och det är jag verkligen inte alls nöjd med. Så nu skall jag börja med diet igen! Det blir Nutrilett’s soppor och smoothies framöver, för min del. Och frukt och bär såklart. Skall inhandla allt sådant nu till helgen, är planen.

Vet inte hur länge jag orkar köra på min diet. Kanske blir det en månad? (Senast pallade jag 14 dagar innan jag lade ner projektet.) Jag vill åtminstone försöka gå ner 9-10 kg. Det hade varit så himla skönt.

Annonser

One Response to Operation viktminskning

  1. Hanna skriver:

    Alla tummar! Men om du känner att det blir för hungrigt måste jag slå ett slag för LCHF. Tror knappt att det är jag som skriver det men den har varit grymt bra. Har aldrig varit så mätt under en diet. Mår super och tappar stadigt i vikt (7 kilo på 2 månader)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: