Homestyling på gångNu i helgen beställde vi äntligen ny soffa och matchande fåtölj med fotpall. I klassisk ”Howard-stil”, men i den betydligt mer moderna färgen lila! Blev även en del annat inköpt till hemmet också.

Jag har skrivit en jättesuperlång lista (älskar att göra listor) på allt som skall göras och vara klart hemma innan Augusti börjar. Meningen är ju att vi skall sälja vår bostadsrätt då. Här skall målas några väggar, slipas några golv och fixas till rent allmänt överallt.

Har redan börjar rensa ut en del onödiga prylar så det skall se lite mer avskalat och mindre plottrigt ut. En del grejer har slängts och en del har vi magasinerat tillfälligt i vårt hyrda förråd hos Shurgard. Skönt att rensa ut lite faktiskt. Varför har man så mycket saker framme egentligen? Blir bara superjobbigt att damma och rummen ser ju mycket mindre ut.

Puh – vi har massor att göra framöver! Men det är roligt samtidigt :-) Det kommer nog att bli en del inlägg om heminredning och inköpta saker ett tag här nu. Hoppas ni står ut med detta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: