Dags att flytta?Vi har planer på att flytta. Till något större. Helst till ett hus. Så att barnen får varsitt rum och vi får mer plats. Vår nya bebis har ju sin spjälsäng i vårt rum nu, och någon annanstans passar den tyvärr inte in. Den dagen det blir dags för en större säng för henne vet jag inte hur vi skall få ihop det här. Och vart ska man göra av alla hennes leksaker och grejer? Det känns redan belamrat med möbler överallt. Hade vi kunnat så hade vi gärna stannat kvar här. Vi trivs fantastiskt bra i området och älskar vårt hem. Men sånt är livet.

Det är ju alltid bättre att flytta innan det blir dags för dagis och sånt. Min äldsta dotter har ju inte så länge kvar att gå på högstadiet, så för hennes del blir det ju ändå till att byta skola sen.

Vi söker något hyfsat nytt och modernt, eller åtminstone snyggt och renoverat hus. Gärna med en liten trädgård utanför. Och med ett extra sovrum till – ifall man får för sig att skaffa fler barn framöver..;-)

Men vi har önskemål om att bo nära stan, max 30 minuters färdväg med kommunala medel in till centrum. Så det begränsar ju oss något. Och priserna blir höga såklart. Söker på hus som ligger mellan 3,5 och 5 miljoner.

Har kollat runt mycket på Hemnet under en längre tid och har även varit på en del visningar. Bara för att kolla av köp- och säljläget just nu. Vi har hittat några riktigt fina boenden, men än så länge är det för tidigt att börja leta på super-allvar. Måste bli av med vår egen bostadsrätt först, och sedan får vi köpa nytt efter det.

Vi hade en inredningsarkitekt här hemma i måndags, som tipsade om hur vi skulle småfixa iordning inför en framtida försäljning. Planen är att vi skall börja marknadsföra och sälja vårt kära hem i början av augusti i år via mäklaren Stadshem. Det ger oss lite tid att homestajla och fixa.

Så är du sugen på ett härligt sekelskiftesboende i Linnés absolut mysigaste kvarter? En lägenhet om 3,5 rum på 105 kvm med högt läge och utsikt över takåsarna, kontinental balkong med dubbeldörrar, högt i tak, stuckaturer och kakelugn? Håll då utkik på Hemnet i augusti!..;-)

Annonser

4 Responses to Dags att flytta?

 1. Monica skriver:

  Då får vi skynda oss att hälsa på nu, än har vi inte varit hemma hos er ;)
  *skäms lite*

 2. Ankie skriver:

  Ja ha-ha det är ju ”bara” fyra år sedan vi flyttade in nu ;-p

 3. Monica skriver:

  Måste du spä på det =) Jaja, bara ta sig i nackskinnet och släpa rumpan ur soffan *lol*

 4. Em skriver:

  Underbart med hus! :D Hoppas ni hittar erat drömhus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: