Baby & barn-mässa 2012Hann med ett par timmar inne på Baby & barn-mässan idag också. Det är en årligen återkommande mässa i Göteborg med allt som rör graviditet, bebisar och även lite äldre barn. Mässan pågår hela denna helgen. Har inte varit på detta tidigare.

För de som inte har skaffat allt man behöver inför bebisens ankomst, kan jag tänka mig att det är en bra mässa. Men för oss som redan har skaffat allt vi behöver, var det mest en stunds tidsfördriv att gå runt och flanera och se sig omkring, fika en stund och så.

Det delades ut en del gratis goodie-bags, man kunde testa olika typer av barnvagnar, shoppa kläder och prylar och få inredningsinspiration till barnrummet bl.a. Det fanns montrar som rörde allt ifrån barnförsäkringar till fotografering, bvc-centraler  och föräldrakurser. Vi gick faktiskt på en halvtimmes underhållande föreläsning också. Den handlade om partnerns roll under förlossningen och leddes av Anna från Profylaxgruppen. Hon var mycket bra och lite smårolig emellanåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: