Släta benHar precis testat ”Velvet touch – body” som är en ny produkt för att lätt få släta och hårfria ben. Hittade denna produkt i hälsokostbutiken häromdagen och ville genast testa. Skönt att slippa skärsår och stubb efter rakning eller smärtan efter vaxning och epilator. Sådana där tortyr-redskap är inget för mig.

Beskrivning av produkten
Hårborttagning och peeling i en och samma produkt. Består av ett specialpapper belagt med vetefibrer. Pappret är utformat som en handske som man trär på handen. Genom att gnida pappret i cirklar över huden utan att trycka för hårt, blir du av med oönskad hårväxt på ett skonsamt, smärtfritt och 100 % naturligt sätt. Samtidigt som du blir  av med alla döda hudceller, blir din hud len som sammet. En förpackning räcker till 12 behandlingar och kostar ca 150 kronor.

Tycker produkten verkligen håller vad den lovar. Håret faller faktiskt av väldigt enkelt. Och ont gör det inte – men det svider lite lätt när man smörjer in huden efteråt. Men det beror såklart kanske på vad det är för typ av kräm man använder. Håret som växer ut efter en behandling sägs bli både tunnare, mjukare och lättare att ta bort på nytt. Men det där återstår dock att se om det stämmer. Får se om någon vecka eller så då…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: