Bio ikväll / UnknownDags för lite bio igen. Ikväll blir det natt-bio med dottern. Skall bli väldigt mysigt. Den här gången blir det filmen ”Unknown” med Liam Neeson i huvudrollen. Den hade premiär igår och är en dramaction som fått riktigt bra betyg på IMDb. (7,0 av 10 möjliga)


Handling
Dr. Martin Harris vaknar upp efter en bilolycka i Berlin och upptäcker att hans fru Elizabeth inte längre vet vem han är, och att en annan man har antagit hans identitet. Ensam finner han sig jagad av både myndigheter och lönnmördare och med  taxichauffören Gina som enda hjälp försöker han finna sanningen och ta tillbaka sitt liv.

Annonser

One Response to Bio ikväll / Unknown

  1. Ankie skriver:

    Jag har nu sett den här filmen – och jag blev rätt så besviken. Förstår inte varför den fått så många och goda recensioner, ärligt talat. Liam Neeson som brukar vara med i så bra filmer… Den var seg och tråkig – med undantag för vissa småspännande scener. Skådespelarprestationerna var sådääär också. Nä, om ni skall se någon bio-film just nu rekommenderar jag istället ”Limitless” som var väl värd att se. Läs mitt inlägg om den filmen här: https://ankiekjellberg.wordpress.com/2011/06/01/bio-ikvall-limitless/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: