Parfymtips / AuraÄnnu en ny parfym att testa nästa gång ni besöker ett parfymeri. ”Aura by Swarovski”. Parfymen finns i flera storlekar men den största på 50 ml kostar 795 kronor hos t.ex. Eleven.

Swarovski är ett unikt varumärke, unika för sin historia, unika för sin expertis och framförallt unika för att de lyckats skapa en ikon produkt de är ensamna om i världen. Nämligen den unika Swarovski-kristallen. Swarovski-kristallen föddes när Daniel Swarovski uppfann den automatiska slipmaskinen för kristaller 1892, där han lyckades slipa kristaller till perfektion. Tekniken Swarovski använder är än i dag en väl bevarad hemlighet.

Få varumärken har lyckats skaffa sig en så naturlig plats i så många olika branscher som Swarovski. Klockor, smycken, glas, mode, skönhet. Överallt kan man finna Swarovskis kristaller. � En doft skapad med samma perfektion som Swarovskis-kristaller. En feminin doft som är både fruktig och blommig. Toppnoter av litchi och ros, hjärtnot av vit tuberose och rosépeppar i basen. Den vackra flaskan pryds såklart av en äkta Swarowski-kristall.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: