Att leta hotellVi håller just nu på med att leta upp bra hotell på Bali och i Singapore före vår sommarsemester. Det finns så otroligt många att välja mellan, så det är lite svårt. Alla som vi gillar kontrollerar vi också hos Tripadvisor, för det är inte alltid ett hotell har bra betyg och rekommendationer från andra resenärer även om bilderna kan se fantastiska ut. Det tar lång tid att gå igenom allt…


Vart hotellet på Bali ligger, spelar kanske egentligen ingen större roll. Vi tänkte ändå bara förboka boende de fem av de första dagarna vi är där och sedan hitta andra hotell själva, när vi väl är på plats. Det kan vara kul att upptäcka och bo på lite olika delar av ön.


Jag har en liten önskan om att boka in en liten villa med en privat pool på ön. Det känns extra lyxigt när man precis kommit fram efter ca 20 timmars jobbig flygfärd, och då man behöver vila upp sig ordentligt. Får väl se om vi hittar någon sådan att boka in.


Vi ska ju vara på Bali i sexton dagar innan vi reser vidare till Singapore för lite storstadsliv i fyra dagar. Vi måste förboka hotell där också. Det är något dyrare i Singapore än på Bali, men det är verkligen superfräscha, moderna hotellkomplex där.


Det finns en uppsjö av bra sajter som listar hotell i Asien bl.a. Men jag har samlat några av mina bästa länkar här, om det finns fler rese-sugna som söker hotell i området.

(sve) Hotels.com / www.hotels.com
(sve) Agoda / www.agoda.se
(sve) Hotell Bali / www.hotellbali.se
(eng) Asian rooms / www.asianrooms.comAnnonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: